Az egymástól való eltávolodás már-már népbetegség. Egyre gyorsabban kialakuló és egyre gyakrabban felmerülő probléma a párkapcsolatokban. A tréningen ennek előéletét, okait és kezelését fogjuk mélyreható módon megvizsgálni. Megtanuljuk, hogyan javíthatunk, hogyan leheljünk új életet a kapcsolatunkba, ha már beütött a krach. Választ kapsz a tényleges okokra és valódi technikákat sajátíthatsz el.

A tréninget mindazoknak ajánlom,

- akik szeretnék megelőzni a kapcsolatukban az elhidegülést
- akik szeretnék megtudni hogyan jutottak el az elhidegülésig
- akik szeretnék megmenteni és újjá éleszteni a kapcsolatukat
- akik szeretnének javítani a kapcsolatukon
- akik szeretnének konkrét gyakorlati, a hétköznapi életben használható, könnyen kivitelezhető feladatokkal, javaslatokkal jobbá tenni a kapcsolatukat.


FŐBB TÉMÁK ÉS KÉRDÉSEK:

- Miért mennek szét a kapcsolatok?
- Úgy érzem, nem szeret a férjem/feleségem/párom
- Elhidegülés okai
- Mit rontottam el?
- Hogyan hozhatom helyre?
- Lesz szex!


NEM CSAK PÁROKNAK

A tréningre szeretettel várok Párokat, párkapcsolatban lévő Urakat és Hölgyeket, illetve akik fejlődni szeretnének társas kapcsolataikban.


Figyelem! Fontos!

Amennyiben a kapcsolatod megcsalással érintett, úgy kérlek, egy másik tréningre jelentkezz be először, és csak annak elvégzése után erre.


TETSZIK, MENNYIBE KERÜL?

A tréning egy egész napot vesz igénybe. Ennek során egyedi szemlélettel ismerkedhetsz meg, hasznos technikákat sajátíthatsz el, amelyeket szabad szemmel nem látható módon beépíthetsz a kapcsolatodba, és ez hosszútávon biztosítja számotokra a stabil, szeretetteljes életet.
A tréning időpontja: 2020. szervezés alatt
A tréning díja: 19.500 HUF

A befizetés beérkezése után e-mailben küldöm a pontos helyszínt és időpontot.

ÉRDEKEL, HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?
Írj egy e-mailt a segitseg@parkapcsolatrolmaskepp.hu e-mail címre, és jelezd részvételi szándékodat, valamint kérlek, add meg a pontos számlázási nevet és címet. A visszaigazoló e-mailben megkapod a fizetéshez szükséges adatokat. A részvétel maximum 30 főre korlátozott, ezért kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg jössz.

Szeretettel várlak!