A párkapcsolat ahhoz hasonló, mint mikor rátalálsz álmaid autójára, megdobban a szíved és tudod, tiéd kell, hogy legyen. Ismered ezt az érzést. Az Autó és a Gazdája. A Tied, a Te döntésed, a Te választásod. Olyan, amilyent akartál, amilyenre mindig is vágytál. Mindig karbantartod, ápolod, szereted, tiszteled, vigyázol rá, és mindig felcsillan a szemed, megdobban a szíved, ahányszor csak meglátod. Tudod, hogy Ő az Igazi! Ha elromlik, és még szereted, akkor megpróbálod megjavítani, ha már sok bosszúságot okozott, akkor lecseréled. Ééés, veszel egy másikat, mert ugye autó nélkül nem lehet élni a mai világban... Utána, ha az is elromlik, irtózatos „de ja vu”-d lesz, az idő meg csak telik... Akárcsak egy párkapcsolatban. Büszke vagy rá, és jó esetben boldog vagy vele.

Marica Fejérvári vagyok. Fő ismertetőjegyem, hogy szeretem az autókat és mindent másképp látok. Ez részben hozott anyag, azaz így születtem, részben pedig a tanulmányok és az élet iskolája adta hozzá a többletet. Mindent másképp látni olyan, mint utazás közben megállni, kiszállni a kocsiból egy percre, és szabad szemmel megcsodálni a tájat. De ilyenkor ennél több történik, nemcsak a látványnak adjuk át magunkat, hanem hagyjuk, hogy az érzéseink és az érzeteink is szabadon száguldjanak. Ez jellemző rám is, de nem csak akkor, amikor kiszállok a kocsimból. Nem pusztán a felszínt látom, nemcsak azokat a dolgokat veszem észre, amelyek körülötted zajlanak, hanem azokat is, amik a háttérben rejtőznek... Mert azok az igazán fontosak, amiket akár tudatosan, akár önkéntelenül el akarunk rejteni mások és a saját szemünk elől is. Paradox-pszichológia szakemberként ezeknek a háttértartalmaknak a megvilágításával foglalkozom, és abban támogatlak, hogy te is tisztán láss. Megértsd magadat és a környezetedet, a saját és mások motivációit, a tettek mögött megbújó mozgatórugókat.

Többévtizedes tapasztalatom van az autókkal és a párkapcsolatokkal is. Minden embernek van gondja... Van, akinek több, van, akinek kevesebb. Van, akinek kisebb, van, akinek nagyobb... Talán néha úgy érzed, „biztos én vagyok a hülye, hogy ebből is gondot csinálok”, vagy éppen elgondolkodsz azon, kitől kellene segítséget kérni? Egyáltalán nem ciki, ha szakemberhez fordulsz, hisz az autódat sem Te magad bütykölöd a sufniban, hanem elviszed szervizbe, szakemberhez, ahol jól bánnak vele, és minőségi szolgáltatást kapsz... Mindegyik probléma ugyanolyan fontos, akár kicsi, akár nagy. Gyere el, együtt megoldjuk.

És, hogy mire számíthatsz? Mindkettőnk érdekében szókimondó és határozott vagyok. Kevés szakzsargont használok. A hétköznapi gondjaidat is hétköznapi, ugyanakkor nem mindennapi módon és eszközökkel fogjuk megoldani. A cselekvéseiden keresztül eljutunk a problémától a bajig, onnan pedig egyenes az út a megértéshez, majd az okok megszűntetéséhez. Erről később bővebben, vagy ide kattintva olvashatsz az oldalon, mi a különbség a probléma és a baj között.

Alapvetően optimista vagyok, bár időnként elszomorít a világ, amiben élünk... Megváltozott az értékrend. A tárgyakra úgy tekintünk, mint az emberekre, és az emberekre úgy, mint a tárgyakra. Az én gyerekkoromban még az embereket szerettük és a tárgyakat használtuk... Most a tárgyakat szeretjük, és az embereket használjuk.

Magánemberként életfeladatomnak, szakemberként hivatásomnak tekintem, hogy helyre billentsem az egyensúlyt a kapcsolatokban, a Férjek, Feleségek, és a Szeretők között.

Szeretettel várlak egy kötetlen, baráti hangulatú beszélgetésre, egyénileg vagy csoportos csatlakozással is. Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is megismerhetlek!

Az azonnali kapcsolatfelvételhez kérlek kattints: IDE!