Porsche – Szerelem – Száguldás – Óóóóóó

 

Szoktam faggatni a férfiakat, mi érdekli őket igazán...? Az egyik férfitől ezt a rövid választ kaptam, hogy: „Pénz, Pussy (Nő), Porsche”. Ezen jót nevettem, és egy röpke pillanat erejéig nem is vettem komolyan. Aztán ahogy elkezdtük boncolgatni a témát, egyre jobban rájöttem, hogy Bakker! Igaza van! 3 szóban összefoglalta mindazt, amin én esetleg napokig gondolkodhattam volna mindenféle komoly témákba belebonyolódva.

Tehát ezen az oldalon minden olyan dologgal találkozhatsz, ami érinti a fent említett 3 szót mindenféle formában. Férjek, feleségek, szeretők, pénzért vagy nem pénzért. Lépjek, vagy ne lépjek ki belőle? Mit csináljak? Hogyan döntsek? Melyik kapcsolatban maradjak? Az asszonnyal maradjak, vagy a szeretőmmel? Nem tudom, melyiket szeretem...? Elváljak, mert megcsalt? Hogyan kezdjem újra...?

Saját tapasztalatból mondom, hogy egy idő után felőröl bármelyik státuszban vagy is! Muszáj róla beszélned valakinek, különben megőrülsz, és fizikai betegségeid is kialakulhatnak. Ha úgy érzed, hogy „esztelen a rohanás, megtörhet a varázs” és van melletted 1 vagy több gyönyörű nő, akinek érzed szédítő, vad mámorát, de mégsem tudod, hogyan tovább, akkor bátran kérdezz, és jelentkezz be egy személyes konzultációra, csak 1x élsz!

 

 

CSOPORTOS FOGLALKOZÁS FÉRFIAKNAK

Barátok közt
Képzeld el, hogy újra tele vagy energiával, és úgy érzed mindenre képes vagy! Nem fáj a hátad, a derekad, a térded, és Te vagy az ura a saját testednek. Nem nyomasztanak a hétköznapi gondok, meghallgatnak, figyelnek Rád, konkrét megoldásokat kapsz a saját élethelyzetedre, és barátok közt vagy. Már más szemmel látod a világot, mintha kicseréltek volna! Könnyebb vagy, és tettre kész, mintha újjá születtél volna. Hirtelen minden világos lesz, tudod, mi miért történik, és más problémáidra is találsz megoldást. Ugye mennyire más érzés ez ahhoz képest, ahogy most érzed magad?

Minden reggel a nap legkeservesebb része, azt érzed, nem tudod túlélni a napot, mintha mázsás súlyokat cipelnél. Legalább ne fájna ennyire - erre gondolsz. Később, ahogy telik a nap, kicsit múlik ez a kötött érzés, de a testi-lelki fájdalom marad. Egész nap, minden nap kitart és gyötör. Arra gondolsz, korábban milyen jó is volt, mikor még nem fájt sehol, és egészséges voltál testileg, lelkileg. De jó is volna, ha valaki tudna segíteni...?! Néma sikollyal az égbe kiáltod ezt az elérhetetlen kívánságot, sóvárogva a mindenfajta fájdalomtól mentes élet után.

Ha túl nagy a nyomás, sok a stressz, már-már belerokkansz a munkába, annyit dolgozol, de szeretnél a családdal is többet lenni, de nem tudod, hogyan, és kinek elmondani a gondjaidat, akkor jelentkezz be egy személyes konzultációra és/vagy csatlakozz a csoporthoz! Ha úgy érzed, egyedül vagy, és valakivel végre megosztanád a hétköznapinak tűnő problémákat… mert egyébként mindenki Tőled várja a megoldást, akkor jelentkezz be egy személyes konzultációra és/vagy csatlakozz a csoporthoz!

A csoportfoglalkozás idejéről és menetéről itt tájékozódhatsz:
Minden olyan dologról fogunk beszélgetni, amiről nem akarsz, nem tudsz, nem mersz, és nem szeretsz, pedig tudod, hogy fontos és kellene:
 

• bevezetésképpen ismerkedés, kit mi hozott ide, miért kerested fel a csoportot

• hétköznapi témák:

• munka, pénz, anyagiakat érintő kérdések, munkahelyi problémák, kapcsolatok
• párkapcsolat, minden, ami párkapcsolat; ha van, akkor azért, ha nincs, akkor azért beszélünk róla

• konkrét és gyakran felmerülő problémák:

• mit tehetsz, ha a párod egy Drámakirálynő?
• féltékenység
• elhidegülés
• hűtlenség okai
• veszekedések kezelése
• szexuális problémák - parafíliák - függőségek

• egyéb kötetlen témák

 Következő foglalkozás ideje:
A csoportlétszám maximum 12 fő.
Foglalkozások időpontjai: minden hónap egyik csütörtökén 16:30-18:30
Csoportvezető: Én :)
A foglalkozás díja: 5.000.- Ft / alkalom

Ha úgy érzed, bármelyik témáról szívesen beszélnél, és kikérnéd mások véleményét is, akkor GYERE és csatlakozz a csoporthoz bármikor, szeretettel várunk!

A pontos helyszín és időpont miatt, és ha további információra van szükséged hívj fel a +36203748575 számon, vagy írj e-mailt a segitseg@parkapcsolatrolmaskepp.hu e-mail címre.

Az azonnali kapcsolatfelvételhez kérlek kattints IDE!

Ami a csoportban történik ott is marad. Az elhangzottakat maximális diszkrécióval kezeljük!